11 Temmuz 2011 Pazartesi

Trendyol.com’dan anlamlı destek-Basın Bülteni




Moda tasarımcıları hazırladı, ünlüler giydi, Mor Çatı Sığınak Vakfı yararına Trendyol.com’da satışa sunuluyor….

Mor Çatı 20.yıl T-shirt’leri, 11-14 Temmuz’da Trendyol.com’da!

Sosyal sorumluluk projeleri ile kadına yönelik şiddetin karşısında duran Trendyol.com, Mor Çatı Kadın Sığınak Vakfı’nın 20. Kuruluş yıldönümü kapsamında yapmış olduğu projeye destek veriyor.

Trendyol.com, 11- 14 Temmuz’da Mor Çatı Kadın Sığınak Vakfı yararına ünlü tasarımcıların hazırladığı özel tişörtleri satışa sunacak. Vakıf adına açılan “Mor Çatı Butik’ten” elde edilen gelir, kadına yönelik şiddetin durdurulmasına ve kadınların güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Mor Çatı Kadın Sığınak Vakfına bağışlanacak.

Mor Çatı gönüllüsü Deniz Marşan’ın koordinatörlüğünde yapılan çalışmada Elif Cığızlıoğlu, Jale Hürdoğan, Zeynep Tosun, Zeynep Erdoğan, Özgür Masur, Ayşe Deniz Yeğin, Gamze Saraçoğlu ve Mehtap Elaidi sığınaksız ve şiddetsiz bir dünyaya ilişkin umutlarını tişörtlere yansıttı.

Aylin Aslım’dan Azra Akın’a, Beren Saat’ten Banu Güven’e, Ebru Akel’den Rojin’e, Sedef Avcı’dan Şebnem İşigüzel’e pek çok ünlü sanatçı tişörtler ile objektife poz verdi.

11-14 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trendyol.com’un Mor Çatı Butiği’nden sevdiğiniz tasarımcıların kıyafetlerini alabilir, kadına yönelik şiddete karşı ortak bilinç ve dayanışma ağı oluşturulmasına katkıda bulunabilirsiniz. 



1 yorum:

  1. azra akın ın bacakları kollarından daha mı ince ne? photoshopdisasters.com a uygun bir foto olmuş

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın