29 Haziran 2010 Salı

Taft İle Saç Stilini Yarat



Türkiye’nin bir numaralı saç şekillendirici ürün markası Taft’tan tam kafana göre bir yarışma… Şimdi Taft ile kendi tarzını tamamlayacak saç stilini yarat, muhteşem hediyeler kazan, arkadaşlarına hava at.
Saçlarına özen gösteriyorsun, dikkat çekip karşındakini etkilemesini istiyorsun. Peki onlarla muhteşem hediyeler kazanma fırsatına ne diyorsun? O zaman vakit kaybetme, hemen Taft saç jölesi, spreyi ya da köpüğü ile saçlarına tarzını tamamlayacak en uygun şekli ver, kendi tarzını yarat, fotoğrafını http://verytaft.com/ adresine gönder.

En çok puanı toplayan hediyeleri kazanır…

Dünyaca ünlü saç uzmanı Schwarzkopf’un lider saç şekillendirici markası Taft’ın sıra dışı yarışması başladı. "Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması"na katılabilmek için, tarzına uygun bir Taft ürünü ile yarattığı saç stilinin fotoğrafını çekip www.verytaft.com adresine göndermeleri yeterli. Oy kullananlar, yarışmacılara oy verdikçe topladığı puanlar onları hediyelere yaklaştıracak. Ayrıca Facebook, Twitter ya da e-posta kanallarında, gönderdiği saç stil fotoğraflarını paylaşarak da oy toplama şansını artırabilir.


Yarışmanın 1.si Iphone 2G, 2.si Nintendo Wii Oyun Konsolu, 3.sü ise Sony Dijital Kamera kazanıyor. Sürprizler bununla da bitmiyor. Ayrıca 100 kişi ile birlikte, stillere oy veren her 100. kişi de Taft Hediye Paketi kazanma şansı yakalıyor. Taft kendi seçeceği stile de Taft Özel Ödülü verecek. Yarışma 10 Temmuz tarihinde sona erecek.

Saç konusunda iddası olan koşsun derim zira kaçırılmayacak hediyeler sizleri bekliyor. Keşke azcık ben de anlasaydımm bu işlerden:PPPP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz değerli, bizi onlardan mahrum bırakmayın